Z velikim zadovoljstvom sporočamo, da bomo na Olos inštitutu gostili 1-urni spletni pogovor s Saimo Butt, MBA, MCC, mednarodno trenerko in coachinjo.

 

Kaj prinaša ta spletna delavnica?

 

Mednarodna Coaching Federacija (International Coaching Federation - ICF) se zavzema za razvoj coaching stroke z namenom, da coaching postane sestavni del uspešne družbe. ICF sledi naslednjim vrednotam, ki jih je v skupnem premisleku nedavno nadgradila:

 

profesionalizem, sodelovanje, humanost in pravičnost

 

Kakšen je vaš prispevek pri ustvarjanju uspešne družbe – bodisi za vas, vaš tim, organizacijo ali skupnost? Predstavljajte si, kakšna bi bila razlika, če bi lahko vaše profesionalne vrednote nenehno potrjevali? Kako bi bilo, če vaš prispevek postal bolj sodelovalen in imel večji pomen? Kako bi bili lahko del še bolj vključujočih sistemov, ki služijo človeštvu in omogočajo pravičnost za vse ….?

 

Če želite svojo profesionalno pot razvijati v naši coaching skupnosti, ali ste novi v coachingu in vas zanima, kakšen vpliv ima lahko coaching na vas in na ljudi okoli vas ali pa že poznate coaching in želite poglobiti vaše razumevanje coaching miselnosti, potem vas vabimo, da se prijavite na to spletno delavnico  in se pridružite pogovoru.

Cilji spletne delavnice:

  • prepoznati ustrezne načine, kako podpreti sebe in druge
  • razvijati zavedanje za dolgotrajno coaching prakso
  • vključiti druge v vaši organizaciji, da razvijajo kulturo, ki bo bližja kulturi coachinga
  • voditi z radovednostjo in sistemskim mišljenjem za uspeh

 

Ciljna skupina:

Spletna delavnica je namenjena internim  in eksternim coachem, kadrovikom, vodjem, direktorjem in voditeljem, ki želijo skozi dialog prispevati k trajnostnim spremembam.

 

O Saimi:

Coachinja in trenerka v ACTP programu, certificirani mojster coach (Master Certified Coach  - MCC) in certificirani mentor coach (Certified Mentor Coach - CMC). Saima je so-ustanoviteljica in so-direktorica podjetja, ki že več kot 20 let deluje v zasebnem in v javnem sektorju. Kot coach, trener, mentor in moderator sodeluje predvsem z vodji, ki želijo ustvarjati in vpeljevati spremembe. Vodje navdušuje njena strast pri uporabi veščin strateškega mišljenja in intuitivnega zavedanja z usmerjenostjo na rezultatih za doseganje poslovnega uspeha.

 

Če imate kakršnakoli vprašanja v povezavi s to spletno delavnico ali bližajočim se programom usposabljanja za coache “Coach Training Program”, prosimo, da se obrnete na pišite na  info@olosinstitute.si.

 

Število mest na spletni delavnici je omejeno, zato prijave zbiramo le do zapolnitve razpoložljivih mest. Za prijavo kliknite na spodnji gumb.

 

PRIJAVA