BREZPLAČNA spletna delavnica (webinar v živo)

7 korakov od priprave do izvedbe učinkovitega izobraževanja

  • Ste samostojni izvajalec izobraževanj, delavnic, treningov, interni predavatelj, mentor ali trener in se sprašujete, kako so lahko izobraževanja in usposabljanja, ki jih izvajate, še bolj učinkovita?
  • Ste vodja ali HR strokovnjak in ste odgovorni za usposabljanje v organizaciji?
  • Ste posameznik, ki šele razmišlja o samostojni ali pa vzporedni poslovni poti kot izvajalec usposabljanj?

Pridružite se nam na brezplačnem interaktivnem webinarju

v torek, 14. januarja 2020 ob 18.30,

kjer bomo skupaj raziskovali 7 skrivnosti učinkovitega izobraževanja.

Prijave sprejemamo do ponedeljka, 13. januarja 2020 do 17. ure. Število mest je omejeno!

Opomba za tiste, ki ste se že prijavili na decembrski webinar:  ob prijavi na januarskega iz sistema dobite link za posodobitev profila, v katerem nato samo izberete opcijo 14. 1. 2020.

Ker bo naše 90-minutno druženje potekalo v on-line okolju, boste ob naslovni vsebini, ki je univerzalna tako za izobraževanja v živo, kot tudi on-line izobraževanja, hkrati  skozi lastno izkušnjo spoznavali, kako lahko z vključitvijo in kombiniranjem s sodobnimi orodji vaša izobraževanja posodobite, optimizirate, izvedete še bolj učinkovito, omogočite večjo globino, kakovost in kontinuiteto osvajanja znanja ter globalni doseg, srečanja v živo pa posvetite prioritetno treningu veščin.

Na webinarju boste spoznali:

  • kako pripraviti izobraževanje tako, da dosežemo spremembo pri udeležencih,
  • kaj upoštevati pri izvedbi, da zajamemo različne učne stile udeležencev in omogomočimo vsem učinkovito in prilagojeno učenje,
  • kako zagotovimo trajni prenos v prakso.

Na webinarju bova poleg sedmih korakov od priprave do izvedbe učinkovitega izobraževanja predstavili tudi 5 – mesečni program Train the Trainer: Sodobni izobraževalni trener, na katerem lahko te korake spoznavate še podrobneje, svoje veščine razvijate dalje in postanete Sodobni izobraževalni trener.

Kako bo potekal webinar

Interaktivna spletna delavnica bo potekala v živo preko Zoom-a. Povezavo do spletne konferenčne sobe boste prejeli najkasneje 72 ur pred pričetkom webinarja na vaš e-naslov, s katerim se boste prijavili na webinar.

Tudi če ste prvič na Zoom-u ali tovrstno tehnologijo uporabljate bolj poredko, bomo poskrbeli, da se boste uspešno priklopili v virtualno sobo.

Z vami bova

caret-down caret-up caret-left caret-right
Dragana Prijanovič

Izobraževalna trenerka, facilitatorka in coach

Marija Maruša Jovanovič

Svetovalka za spletna izobraževanja

Povezali sva se, da raziskujeva in skupaj iščeva najboljšo kombinacijo pristopov za optimalni in trajnostni učni učinek.

Več o nama

Vsi, ki bi radi raziskovali z  nama, kliknite na spodnji gumb, da se vam odpre obazec za prijavo, v katerega vpišete svoje podatke in se tako prijavite.  Po zaključeni prijavi boste prejeli vsa navodila za dostop do našega virtualnega druženja.