Brezplačna spletna izkustvena delavnica z orodji Points of You®

  • Se tudi vi kdaj »zataknete« v ustaljenem načinu razmišljanja?
  • Želite spoznati orodje, ki ga uspešno uporabljajo coachi, terapevti, predavatelji po celem svetu in da vašemu nezavednemu moč govora in uvidov?
  • Želite praktično izkusiti proces, v katerem lahkotno in sproščeno raziskujete, situacijo/izziv iz različnih perspektiv in iščete sveže, kreativne rešitve?

 

Za pokušino vas vabimo, da se nam pridružite na spletni izkustveni delavnici, na kateri bomo s pomočjo orodij Points of You®, raziskovali nam pomembna življenjska vprašanja v času hitrih sprememb in turbulenc. Našli boste nove izbire vedenj in odločitev za izzive, ki nam jih prinaša novi čas. Orodja Points of You® strokovnjaki širom sveta uporabljajo kot medij za poglobljeno komunikacijo, kreiranje pomena in spoznanj ter doprinos k izboljšanju kakovosti življenja.

 

Izkusili bomo, kako je fotografija lahko močno orodje za širjenje perspektiv, raziskovanje zunaj okvirov trenutnega razmišljanja, prebujanje zavedanja in načrtovanje nadaljnjih korakov.  Izkusili bomo tudi moč zgodbe, glasbe in tišine, ki so sestavni del metodologije Points of You® in skupaj z orodji Points of You® izzivajo naš razum in nam pomagajo zaobiti naše ustaljene, zakoreninjene načine razmišljanja in delovanja ter iskati sveže, kreativne poglede in rešitve.

 

Delavnica bo potekala 13.9. 2022 od 19:00 do 20:30 preko spletne platforme Zoom.

Udeležba je za brezplačna. Vse kar potrebujete je miren prostor, dobra internetna povezava in računalnik s kamero in mikrofonom.

Prijave zbiramo do zapolnitve razpoložljivih mest. Navodila in povezavo, preko katere boste lahko sodelovali na dogodku pa prejmete do 24 ur pred dogodkom.

Za prijavo kliknite na spodnji gumb in izpolnite prijavnico.

PRIJAVA

 

Delavnica je namenjena predvsem vsem, ki bi radi izkusili voden proces z orodji Points of You®.  V kolikor želite orodja sami uporabljati, pa vabljeni na delavnico, kjer prejmete orodja in vas usposobimo za njihovo uporabo (več informacij na povezavi).

Delavnico bodo vodile:

Več o trenerkah: