ODPOVEDI IN POVRAČILO STROŠKOV – ACTP PROGRAM

Povračilo stroškov pred začetkom treninga
Institut Olos si pridržuje pravico, da program odpove ali spremeni datume izvajanja v primeru nastopa okoliščin, na katere ne more vplivati. V tem primeru vam povrnemo plačano kotizacijo.

Vaša prijava na trening je dokončna in vaše mesto na treningu potrjeno, ko oddate prijavnico in poravnate kotizacijo glede na dogovorjeni način plačila. Odpoved prijave na coaching trening je veljavna le, če je podana v pisni obliki na elektronski naslov info@olosinstitute.si. V primeru odpovedi udeležbe zaračunamo stroške odpovedi:

  • do štirideset (40) dni pred začetkom treninga 5% kotizacije;
  • štirideset (40) – dvajset (20) dni pred začetkom treninga 10 % kotizacije;
  • dvajset (20) do deset (10) dni pred začetkom treninga 15 % kotizacije;
  • deset (10) do pet (5) dni pred začetkom treninga 20 % kotizacije;
  • pet (5) do (1) dni pred začetkom treninga 30 % kotizacije;
  • do en (1) dan pred treningom in odpoved na dan treninga, ali neprisotnost brez obvestila, 100% cene kotizacije.

Seveda lahko v primeru nezmožnosti udeležbe sami organizirate zamenjavo in prihranite stroške odpovedi.

Povračilo stroškov po začetku treninga

Vaš uspeh in zadovoljstvo sta za naše delovanje osrednjega pomena. Če po začetku ACTP treninga, ki ga gostimo, čutite, da usposabljanje ni to, kar ste pričakovali, vaša vprašanja in dvome v zvezi z usposabljanjem naslovite do  konca prvega  dneva usposabljanja v prvi vrsti na info@olosinstitute.si. Pogovorili se bomo o tem, kar pogrešate ali je za vas neustrezno in poskusili odpraviti.

Institut Olos pri izvedbi ACTP programov deluje po etičnih standardih International Coach Federation (ICF) za akreditirane programe usposabljanja coachev. Na tej podlagi Institut Olos, ko se program že začne, uporablja naslednje smernice v primeru zahteve za vračilo že vplačane celotne ali delne kotizacije skladno z dogovorjenim obročnim načinom plačila:

Če po zaključku dveh (2) celih dni programa usposabljanja ne najdemo dogovora ali sporazuma, bomo vaši pisni zahtevi ugodili z vračilom vplačane kotizacije. Vračilo bo izvedeno udeležencu/organizaciji v tridesetih (30) dneh na enak način, kot je bilo plačano.