Saima Butt, MBA, MCC, direktorica Change Advantage Ltd

Saima Butt je Master Certified Coach (MCC) in Certified Mentor Coach (CMC). Izvaja poslovni coaching in facilitiranje za vodstveni kader in njihove time ter organizacije v privatnem in javnem sektorju. Saima je tudi mednarodni Coach Trainer s programom akreditiranim pri ICF (Accredited Coach Training Programme (ACTP)), ter nekdanja direktorica ICF Chapter Velika Britanija.

Saima v izvajanje naših programov prinaša svoje 18-letne izkušnje kot poslovni coach za vodstveni kader in certificirani mentor coach, kar zagotavlja visoko raven znanja za pridobitev vaše ICF akreditacije. Kot soustanoviteljica in sodirektorica podjetja Change Advantage Ltd, ki nudi svoje storitve organizacijam v zasebnem in javnem sektorju, se s svojim strokovnim znanjem odlikuje predvsem kot coach voditeljem, ki želijo ustvarjati in vpeljevati spremembe.

Po opravljeni univerzi in pridobljenih izkušnjah v korporativnem okolju v farmacevtski industriji je zaključila MBA študij in pri Mednarodni zvezi coachev – ICF pridobila licenci Certificirani mojster trener (Certified Master Trainer) in Certificirani mojster coach (Master Certified Coach, MCC). Kot akreditirani programski vodja in mednarodna trenerka in coach izvaja programe za zaposlene v podjetjih, kot tudi specializirane programe za nadaljnji razvoj coachev po vsej Evropi.

Vodje navdušuje njena strast pri uporabi veščin strateškega mišljenja in intuitivnega zavedanja z osredinjenostjo na ciljih, ki zagotavljajo njihov poslovni uspeh. Uživa sloves coachinje, rojene za podporo izvršnim direktorjem in njihovim vodstvenim timom in osredotočene na njihove poslovne rezultate. Pri svojem delu zagotavlja najvišje standarde kakovosti poslovnega coachinga v njej lastnem, edinstvenem slogu. Stranke pripovedujejo, da so coaching pogovori s Saimo polni topline, humorja in navdihujočega učenja.

 

Kaj stranke pravijo o Saiminem coachingu:

“Ena izmed najodličnejših coachev Velike Britanije … Izjemna MCC coachinja, ki zna spretno izvabiti vpoglede in delovanje pri tistih, ki jih podpira in spodbuja pri njihovem razvoju.”

“Sprememba v mojem življenju je bila transformacijska, in nobenega dvoma ni, da mi je Saimin coaching pomagal najti najboljšo rešitev.”

‘Ne morem se ti dovolj zahvaliti za vso podporo, ki si mi jo dala v zadnjem letu (toliko od tega o čemer sva se pogovarjali imam še vedno v mislih) in ki me bo podpirala še mnoga leta naprej.”

“5 besed, ki opisujejo Saimo kot trenerko: graciozno, spoštljivo, povezano, močno, naravno.”

 

…kaj pa o coaching mentorstvu: 
“Celotna izkušnja mentorskega procesa s Saimo je bila zame pomemben most k odkrivanju novih razsežnosti coachinga in priložnost za drzno raziskovanje in preseganje mojih lastnih omejitev pri izvajanju coachinga… verjamem, da sem na najini skupni poti kot coach zrastla. …”

 

…in kaj drugi pravijo o Saiminih treningih in njenemu stilu podajanja:

‘Tvoj prispevek k naši konferenci je bil prava inspiracija. Izjemno mi je bil všeč.’

“Moram priznati, da je bila tvoja prisotnost na konferenci Mednarodne zveze coachev eden od najboljših trenutkov in tudi razlogov za obisk konference. Deluj še naprej s takšno energijo.”

“Užival sem v najinem partnerstvu in cenim tvojo strast, profesionalnost in natančnost.”

“Ustvarila je polje odprtega dialoga in elegantno demonstrirala uporabo učinkovitih coaching orodij.”

“Intenzivno in navdihujoče.”

“Ko se energija, znanje in ljudje preprosto “srečajo”.”

​ ‘Poleg podeljenih modelov, znanj, strategij, mi je največ dala Saimina demonstracija prisotnosti, lahkotnosti, fleksibilnosti, čistega jezika in avtentičnih čustvenih stanj.’

“Ugledni strokovnjak in bivši podpredsednik  ICF Global Board opisuje Saimino delo kot: “natančnost, profesionalnost in strast”.