NAŠI UDELEŽENCI O TRENINGU IN MENTOR COACHINGU S SAIMO

“Med 10. in 12. novembrom sem se udeležila prvega modula izobraževanja “Strategije za uspeh v coachingu”, ki ga v organizaciji Inštituta Olos izvaja svetovno priznana MCC coach, Saima Butt. Za vse tiste, ki izvajamo coaching, so njene izkušnje in znanja neprecenljiva dodana vrednost tako za nas kot za naše stranke. Saima je z izjemno strokovnostjo, empatijo in taktnostjo vplivala na dvig naše motivacije in samozavesti ter nas seznanila z zelo uporabnimi tehnikami in aktivnostmi, ki jih mi lahko naprej vnašamo v prakso. Prvi modul je bil tudi koristen dogodek za mreženje med coachi in prav vsi smo se strinjali, da so tovrstna izobraževanja nujna za razvoj stroke coachinga v Sloveniji. ​Prepričana sem, da bodo naslednji trije moduli, ki se jih nameravam udeležiti, vse to še dodatno potrdili, zato vas vabim, da se nam pridružite.”

Nataša Pirc Kovačič,  coach in Svetovalka uprave Agencija M servis, d.o.o.

Prvi modul “Strategije za uspeh v coachingu” je bil zelo zanimiv in poučen. Saima Butt, MCC coach je poleg coaching strategij in tehnik z nami delila tudi svoje neprecenljive izkušnje. Delavnica je bila praktično naravnana, udeleženci smo imeli številna vprašanja in Saima nam je podala konkretne odgovore. Veliko smo delali na konkretnih coaching primerih in mentorica nam je podala feedback. Kljub številnim izobraževanjem, ki sem jih obiskala, sem na 1. modulu izvedela veliko novega. Skratka, trening priporočam vsakemu coachu, ki si želi poglobiti znanje in osebno rasti.

​Anita Troha Ferjančič, Trener & Coach

“Celotna izkušnja mentorskega procesa s Saimo je bila zame pomemben most k odkrivanju novih razsežnosti coachinga in priložnost za drzno raziskovanje in preseganje mojih lastnih omejitev pri izvajanju coachinga. Sproščenost, ki jo zna ustvariti Saima, njen izjemen smisel za humor, pronicljiva povratna sporočila, razkošje podpore, ki jo nudi, njena pristnost v odnosu in trdno zavezništvo, ki sva ga izgradili, so mi omogočili, da sem si dovolila biti ranljiva in sprejeti izzive, ki mi jih je ponudila Saima. In verjamem, da sem na najini skupni poti kot coach zrastla. Intenzivna vključenost v proces na vsakokratnem mentorskem srečanju v živo in samostojno refleksivno delo med posameznimi srečanji, je bila zame zmagovalna kombinacija. Pridobila sem nove vpoglede, globoko razumevanje ključnih kompetenc coacha, ter znanje in izkušnjo učinkovitega mentorskega procesa skozi skrbno izdelano strukturo, ki jo zagotavlja Saima. In kar je še pomembneje; Saima je (bila) zame navdih za iskreno predanost poslanstvu coachinga.”

​Bernarda Potočnik, trenerka in coach

“Spoznati Saimo in se od nje učiti, je resnično pravi užitek in sicer iz več razlogov. Njena strokovnost in morje izkušenj je na izredno visoki ravni, a aplikativne vsebine podaja tako strukturirano in hkrati lahkotno, da je primerno za udeležence z različnim nivojem predznanj. Predvsem pa je Saima oseba, ki se te globoko dotakne, nagovori skrite potenciale in navduši s širino in človeško toplino. Kot tujka v slovenski prostor prinaša izjemno strokovnost in širino in s svojo prezenco nepozabno učno izkušnjo in jo z največjim veseljem toplo priporočam. Dragani pa se zahvaljujem, da slovenskim bodočim coachem učno izkušnjo nudi v domačem okolju in nam tako top strokovnjaka in njene delavnice naredi tudi stroškovno dostopne.”

Darja Hvala, NLP coach, gestalt terapevt, SDI facilitator

​”Bogat trening, ki me je opolnomočil kot facilitatorko in coacha. Poleg podeljenih modelov, znanj, strategij, mi je največ dala Saimina demonstracija prisotnosti, lahkotnosti, fleksibilnosti, čistega jezika in čustvenih stanj.”

​​Natalija Vrhunc, trenerka in coach

“Vesela sem, da sem se udeležila delavnice gospe Saime Butt. Bila je izredno zanimiva, saj je temeljila na konkretnih primerih. Trenerka nam je na podlagi lastnih izkušenj predstavila obravnavano snov. Skratka delavnica, ki se jo splača udeležiti.”

​Anita Troha Ferjančič, trenerka & coach

“Drugi modul programa “Strategije za uspeh v coachingu” je bil neprecenljiva izkušnja. Saima nas je povabila v ples v trenutku, vodila skozi raziskovanje virov naše notranje moči in samozaupanja. Gradila je prostor odprtega dialoga in elegantno demonstrirala uporabo učinkovitih coaching orodij. Prepričala me je s svojo prilagodljivostjo, jasnim izražanjem, energičnostjo in smislom za humor. Upam, da se aprila spet srečamo!”

Magdalena Fabčič, trenerka in coach