PRAVNA OBVESTILA

Varstvo osebnih podatkov
Ponudnik te spletne strani, Inštitut Olos se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, ki jih boste posredovali preko spletne strani www.olosinstitute.si , skrbno hranil in vestno ravnal z njimi in jih ne bo na nikakršen način posredoval tretjim osebam brez vašega pisnega privoljenja. Vse podatke bomo obravnavali zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco, obveščanje in v namen, zaradi katerega ste nam jih posredovali. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave. Kot uporabnik spletnega mesta, z izpolnjenim kontaktnim obrazcem oz. z izpolnjeno prijavnico na izobraževalni dogodek, ki se nahaja na spletnem mestu, Inštitutu Olos dovoljujete obdelavo svojih osebnih podatkov, ki so običajno omejeni na e-poštni naslov, ime in priimek, naslov in kraj bivanja, kontaktno telefonsko številko ter nekatere druge podatke, ki jih vnesete v kontaktne in/ali prijavne obrazce. Več o varstvu osebnih podatkov v Politiki zasebnosti in varovanja osebnih podatkov.
Uporaba “piškotkov”
Spletne strani www.olosinstitute.si za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, multimedijske in interaktivne vsebine, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska uporabljajo “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk in vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili. Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.
Izključitev odgovornosti
Spletne strani www.olosinstitute.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Inšitut Olos ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Inšitut Olos ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani. Ravno tako Inšitut Olos ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja morebitnih strani, na katere se sklicuje ali povezuje in so v lasti ali/in upravljanju tretjih oseb.
Avtorske pravice
© 2018 Copyright Inšitut Olos: Vse pravice pridržane.