Virtualni odprti prostor:

Kaj so priložnosti in izzivi vodenja in dela na daljavo?

  • Ali je delo na daljavo tudi za vas sprva predstavljalo izziv?
  • Ste v procesu prilagajanja na spremenjen način dela skozi lastno izkušnjo odkrivali prednosti, izzive in priložnosti takšnega dela?
  • Vas zanima, kako se s temi izzivi soočajo drugi in katere učinkovite rešitve so našli?
  • Želite prispevati k iskanju novih rešitev, kako lahko timi kljub fizični oddaljenosti ostanejo povezani in učinkovito sodelujejo ter prinašajo delu na daljavo večjo kakovost?

Če vas karkoli od navedenega nagovori, se nam pridružite

na virtualnem srečanju, 17. 12. 2020 od 13:00 – 15:00 ure,

kjer boste z drugimi v podobni situaciji izmenjali izkušnje in iskali prodorne rešitve, katere priložnosti za učinkovito sodelovanje in povezanost timov nam lahko prinese delo na daljavo.

Ker se zavedamo, da:

  • spremenjene in kompleksne okoliščine od nas zahtevajo nove rešitve, iskanje novih možnosti in tudi drugačne pristope vodenja,
  •  smo kot posamezniki (bodisi vodje, bodisi sodelavci) ob spremembi nemalokrat  v stiski, ko rešitve iščemo sami,
  • več glav več ve in najboljše rešitve ustvari kolektivna modrost,

 

odpiramo prostor, v katerem se boste lahko srečali z ljudmi, ki so v podobni situaciji, in se v varnem prostoru lahko izrazili, podelili izkušnje in skupaj iskali prodorne rešitve.

Srečanje bomo vodile:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Dragana Prijanovič
Petra Založnik
Simona Frumen

Udeležba je brezplačna, prinesite pa s sabo vaše izkušnje, radovednost, odprtost za različne poglede, dobro voljo in pripravljenost za soustvarjanje kreativnih rešitev.

Delali bomo po metodologiji odprtega prostora, kar pomeni, da bomo gostiteljice ustvarile čas in prostor za to, da se boste lahko globoko in ustvarjalno pogovarjali o tem, kar je za vas pomembno. Dnevni red oziroma vsebino srečanja bomo ustvarili skupaj na podlagi tem in vprašanj, ki se bodo porodile iz vaše vsakdanje prakse in delovanja.

Kako daleč boste šli z raziskovanjem? Kolikor boste želeli 😊. Lahko boste temo ali žgoče vprašanje odprli in gostili, ali pa preprosto sodelovali kot udeleženec pogovora v toliko skupinah kot boste sami želeli.

 

Za prijavo kliknite na spodnjo povezavo:

Prijave zbiramo do zapolnitve razpoložljivih mest. Navodila in povezavo, preko katere boste lahko sodelovali na dogodku pa prejmete do 48 ur pred dogodkom.

Več o gostiteljicah: