Mednarodni teden coachinga – aktivnosti v Sloveniji

VABILO NA MEDNARODNI TEDEN COACHINGA V SLOVENIJI

Mednarodna Coaching Zveza (ICF), največja profesionalna zveza za coaching na svetu, vsako leto organizira Mednarodni teden coachinga. Namen mednarodnega tedna coachinga je ozaveščanje širše javnosti, kakšno vrednost prinaša sodelovanje s profesionalnimi coachi posameznikom, podjetjem in organizacijam ter družbi na splošno.

Letos bo Mednarodni teden coachinga potekal med 29. aprilom in 5. majem. Zaradi prvomajskih počitnic bomo v Društvu za razvoj coachinga Slovenije izvedli aktivnosti, vezane na Mednarodni teden coachinga, v tednu od 6. 5. do 11. 5. 2019.

Čeprav se vsako leto več piše o coachingu in njegovi vrednosti, v Društvu za razvoj coachinga Slovenije opažamo, da je še vedno veliko nejasnosti, kaj coaching je (in kaj ni) ter zmede, kaj definira profesionalnega coacha ter kakšno vrednost sodelovanje s profesionalnim coachem prinaša strankam.

S tem namenom organiziramo serijo predavanj in delavnic za različne ciljne publike, kjer bodo udeleženci imeli priložnost spoznati, kaj je coaching, kako se razlikuje od drugih vrst podpore za dosego osebnega, timskega in organizacijskega uspeha, kakšne prednosti prinaša ter možnost dobiti izkušnjo coachinga iz prve roke. Dogodki bodo tudi odlična priložnost za vse, ki se ali se želijo profesionalno ukvarjati s coachingom, za pridobitev novih znanj in mreženje.

Vabljeni na Mednarodni teden coachinga, ki ga organizira Društvo za razvoj coachinga Slovenije, v tednu od 6. 5. 2019 do 11. 5. 2019. Predavanja in delavnice bodo organizirane vsak dan med 17.30 in 19.30, v prostorih Glotta Nove, Ulica Carla Benza 1, 1000 Ljubljana.

Program bo potekal od ponedeljka do sobote.

▶️ PON., 6. 5. (17.30–19.30) S coachingom do boljšega partnerstva (organiziramo za posameznike in pare, ki razmišljate, kako izboljšati svoj partnerski odnos.)
▶️ TOR., 7. 5. (17.30–19.30) Coaching – orodje za doseganje svojih ciljev (organiziramo za posameznike, ki želite hitreje dosegati svoje cilje.)
▶️ SRE., 8. 5. (17.30–19.30) Vodja kot coach (organiziramo za podjetja in organizacije)
▶️ ČET., 9. 5. (17.30–19.30) S pravimi vprašanji do uspešnega starševstva (organiziramo za starše in skrbnike, ki želijo vzpostaviti pristnejše in bolj sproščene odnose s svojimi otroki, ne glede na njihovo starost.)
▶️ PET., 10. 5. (17.30–19.30) O coachingu za upokojence (točen naslov še sporočimo) (organiziramo na upokojence)
▶️ SOB., 11. 5. (17.30–19.30) Kako postanem profesionalni coach (organiziramo za tiste, ki razmišljate, da bi se usposobili za coache in vas zanima, kako lahko to storite in med katerimi usposabljanji in pristopi lahko izbirate)
▶️ SOB., 11. 5. (10.00–13.00) Brezplačni coaching s profesionalnim coachem (organiziramo za tiste, ki bi radi doživeli izkušnjo coachinga)

PRIJAVE NA POVEZAVI: https://forms.gle/Dwi92Gv5zDsigK9x5 (udeležba na aktivnostih je brezplačna)

Pridružite se nam in izkusite, kako vam lahko coaching spremeni življenje na bolje!

Z lepimi pozdravi

Upravni odbor Društva za razvoj coachinga Slovenije

O DRUŠTVU ZA RAZVOJ COACHINGA

Društvo za razvoj coachinga je prostovoljno, samostojno in neprofitno interesno društvo coachev, ki delujejo po standardih International Coach Federation (https://coachfederation.org/) in so se ali pa se še usposabljajo v programih, akreditiranih ali skladnih s standardi ICF.

 

admin