Ponudba “sončni petek”

Se tudi vi znajdete v situacijah ko:

  • je delo, ki ga je treba opraviti, zapleteno,
  • so ljudje in zamisli različni,
  • je strast do reševanja (in potencial za konflikt)  visoka in
  • je bil čas, da to storite, včeraj?

Vabimo vas, da presežete tradicionalne oblike sodelovanja in sestankovanja in preizkusite moč sodelovalnega vodenja.

Pridružite se nam pri preizkušanju in globljem spoznavanju metode odprti prostor, druge v seriji treh delavnic o metodah za plodovito sodelovanje timov in skupin, 14. novembra 2019 v Ljubljani.

Namen srečanja po metodi odprtega prostora je ustvariti čas in prostor za ljudi, da se globoko in ustvarjalno pogovarjajo o temah, ki so zanje resnično relevantne.

Zaradi svoje odprte zasnove imajo srečanja ali sestanki po metodi odprtega prostora pogosto transformativni potencial tako za posamezne prisotne kot celotno skupino.

Metoda ponuja preprost in močan način, kako spodbuditi učinkovite delovne pogovore, ki resnično navdihuje organizacije, da uspevajo v času hitrih sprememb. Uporabna je v skoraj vseh okoliščinah, vključno s postavljanjem vizije in strateških usmeritev, reševanjem konfliktov, dvigovanjem morale, posvetovanjem z deležniki, načrtovanjem v skupnostih, sodelovanjem in globokim učenjem o izzivih in pogledih.

Pridružite se nam  14. novembra, spoznajte metodo odprti prostor in postanite gostitelj plodovitih srečanj.

Kotizacija za delavnico odprti prostor, ki vključuje gradivo , potrdilo o udeležbi,  lahko kosilo in napitke ter prigrizke med odmori je 150 EUR.  DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Ker v metodo močno verjamemo in vemo, da je še premalo poznan biser v našem prostoru,  smo se tudi mi odločili da obarvamo današnji petek in sicer v sončno in vas povabimo, da se nam pridružite v družbi prijateljev/sodelavcev po posebni ponudbi, ki velja od danes, 25. oktobra  do 7. novembra 2019 in sicer:

  • prijavite se skupaj s prijateljem ali sodelavcem in oba pridobita 10 % popusta na kotizacijo;
  • pripeljite s  sabo dva prijatelja/sodelavca – vsi trije pridobite 20 % na kotizacijo;
  • v primeru treh ali več udeležencev iz iste organizacije pa velja ponudba 3 + 1 gratis.

V primeru prijave po tej ponudbi v opombe vpišite kodo sončni petek 🙂.

Recite DA umetnosti participativnega vodenja in naj bo vaše naslednje strateško načrtovanje, konferenca, projektno ali kakšno drugo sodelovanje plodovito in naj izvabi znanje, modrost in potencial vseh udeležencev za doseganje  zastavljenih ciljev.

Za več informacij  o delavnici in programu kliknite spodnji gumb

VEČ INFORMACIJ

admin